tablice-sortiranje

slobfil-css

Kružok: "Socialist unemployment - The Political Economy of Yugoslavia 1945-1990"

U srijedu 14. ožujka u 20 sati u prostoriji A-001 održat će se prva sesija čitanja knjige Susan Woodward Socialist unemployment - The Political Economy of Yugoslavia 1945-1990. Za prvi susret je potrebno pročitati prva dva poglavlja knjige koja se može naći ovdje. Uvodno izlaganje održat će Marko Kostanić.

9 komentara

tko je organizator ovoga kružoka?

Partija.

kakva?

samo je jedna Partija.

Kapovićeva.

jeste, kapović je početak i kraj svega, a svi ostali su njegova potrčkala! to se vidi već po tome da je često u medijima, a tamo ga predstavljaju kao vođu studentskog pokreta, akademske solidarnosti, nove ljevice, stare ljevice, gorskospasilačke službe i bolivarske revolucije. a novinarima je posao da znaju te stvari, pa gdje neće biti istina!

zavist progovara iz vas.

alternative su dakle: ili a) prihvaćamo medijsku konstrukciju vođe i komentare poput ovih gornjih; ili b) ako ih osporavamo ili ironično komentiramo očito smo zavidni. treće nema. briljantno!

monopol na ironiju, najs

Objavi komentar


Prostor za komentare služi omogućavanju plodne i konstruktivne rasprave o objavljenim člancima. Komentari se zbog toga moderiraju te će se brisati komentari nevezani uz raspravu (spam), namjerno poticanje rasprave samo da bi se raspravljalo, odnosno postanje komentara u svrhu disrupcije civilizirane debate (trolanje), te srozavanje rasprave na sitničava prepucavanja, ad hominem prozivanja sudionikâ ili bilo kojih drugih osoba i iznošenja prijetnji sudionicima rasprave ili bilo kojim drugim osobama.

Ukoliko komentirate kao neregistrirani korisnik, molimo vas da izaberete opciju "IME/URL" i upišete neko ime, polje URL može ostati prazno. Upute za registrirano komentiranje možete pročitati ovdje. Upute i smjernice vezane uz komentiranje i moderiranje komentara nalaze se ovdje. Stavovi izneseni u komentarima izjave su pojedinaca i ne odražavaju službene stavove uredništva stranice niti plenuma FFZG-a. U komentarima su dozvoljeni HTML tagovi <b>, <i> i <a>.

Zbog sustava automatske detekcije spama neki bi komentari mogli greškom završiti u spam folderu; u tom će slučaju urednici stranice ispraviti grešku čim budu u mogućnosti.