tablice-sortiranje

slobfil-css

Plenum večeras u 18 sati

Danas u ponedjeljak 23. travnja u prostoriji A-001 u 18 sati održat će se 168. plenum FFZG-a. Radna grupa za tehnička pitanja plenuma sastat će se u 17 sati u A-001. Na plenumu će se rapravljati i analizirati Nacrt prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju koji je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta pustilo u javno raspravu 12. travnja ove godine. Pozivamo sve zainteresirane da dođu na plenum i sudjeluju u raspravi!

6 komentara

Ih. Ako sad ne proglasimo blokadu, nismo za ništa. Jovanović je isti ko Fuchs.

Kad ce vise ti neredi po ulicama pocet?
Da mi je iskalit sav ovaj bijes zbog nepravde osjeca bi se lakse.
Ovako samo trpim i patim cekajuci kraj patnjama
Ovo vec traje pun kurac

Tužno je danas nebo, tužno ko raspuklo zvono.Po ulici teku, kao po kanalu: kiša, ljudi, kočije i tmina.

Melodija smrti kaplje u tišini otrovnih tišina

Na naše tijelo umorno i bolno.I to je Ono:

Pjesma smrti blista, ko prizma u sedam boja,

I pogled kroz prizmu puca nekud daleko van,

Gdje nema razbitih zvona, gdje se ne pišu pjesme,

gdje je svjetlo, ko san,

daleko nekud van!O, Pjesmo Smrti blistaj, ti si prozor čudan

U neznane daljine

I šareno staklo za sve nas i za me!

Ti si traka svjetla u praznini tame!

I ja bih htio da to uvijek bude

I nikad ne mine

Da mi vječno bivaš prozor u daljine!


Miroslav Krleža


"gdje je svjetlo, ko san,daleko nekud van!

O, Pjesmo Smrti blistaj"

Kad ce vise ti neredi po ulicama pocet?
Da mi je iskalit sav ovaj bijes zbog nepravde osjeca bi se lakse.

Da, to je dobro. Samo znaj da će ti poslije biti još teže: prvo, uvest će nam embargo (ipak mi nismo Srbija), a drugo, i ti ćeš plaćati za demolirano.

nikada nisam bio za nasilje, ja sam pacifist,to je bio trenutak slabosti.

Ovim putem se ispricavam zbog citiranog posta od 26/4/12 22:32. Nasiljem se problemi ne rjesavaju a posebno ne ekonomski problemi.

Objavi komentar


Prostor za komentare služi omogućavanju plodne i konstruktivne rasprave o objavljenim člancima. Komentari se zbog toga moderiraju te će se brisati komentari nevezani uz raspravu (spam), namjerno poticanje rasprave samo da bi se raspravljalo, odnosno postanje komentara u svrhu disrupcije civilizirane debate (trolanje), te srozavanje rasprave na sitničava prepucavanja, ad hominem prozivanja sudionikâ ili bilo kojih drugih osoba i iznošenja prijetnji sudionicima rasprave ili bilo kojim drugim osobama.

Ukoliko komentirate kao neregistrirani korisnik, molimo vas da izaberete opciju "IME/URL" i upišete neko ime, polje URL može ostati prazno. Upute za registrirano komentiranje možete pročitati ovdje. Upute i smjernice vezane uz komentiranje i moderiranje komentara nalaze se ovdje. Stavovi izneseni u komentarima izjave su pojedinaca i ne odražavaju službene stavove uredništva stranice niti plenuma FFZG-a. U komentarima su dozvoljeni HTML tagovi <b>, <i> i <a>.

Zbog sustava automatske detekcije spama neki bi komentari mogli greškom završiti u spam folderu; u tom će slučaju urednici stranice ispraviti grešku čim budu u mogućnosti.