tablice-sortiranje

slobfil-css

Snimka tribine "Civilno društvo - novi prostori za suradnju", 12.4.2012.

SkriptaTV donosi snimku tribine Civilno društvo - novi prostori za suradnju, održane 12. travnja 2012. u Kući ljudskih prava, u organizaciji Mirovnih studija. Suzana Kunac (sociologinja), održala je izlaganje Otkud su stizali prioriteti razvoja civilnog društva u Hrvatskoj - pogled unatrag, Stipe Ćurković (Centar za radničke studije) govorio je o Civilnoj sceni, kapitalizmu i radničkim pravima, a Sandra Benčić (Centar za mirovne studije) o Ekonomskoj komponenti izgradnje mira i radničkim pravima - novim prostorima za suradnju, nakon čega je uslijedila rasprava pod moderaturom Jelene Miloš i Ive Zenzerović.


Playlista cijele tribinePojedinačna izlaganja

Rasprava

0 komentara

Objavi komentar


Prostor za komentare služi omogućavanju plodne i konstruktivne rasprave o objavljenim člancima. Komentari se zbog toga moderiraju te će se brisati komentari nevezani uz raspravu (spam), namjerno poticanje rasprave samo da bi se raspravljalo, odnosno postanje komentara u svrhu disrupcije civilizirane debate (trolanje), te srozavanje rasprave na sitničava prepucavanja, ad hominem prozivanja sudionikâ ili bilo kojih drugih osoba i iznošenja prijetnji sudionicima rasprave ili bilo kojim drugim osobama.

Ukoliko komentirate kao neregistrirani korisnik, molimo vas da izaberete opciju "IME/URL" i upišete neko ime, polje URL može ostati prazno. Upute za registrirano komentiranje možete pročitati ovdje. Upute i smjernice vezane uz komentiranje i moderiranje komentara nalaze se ovdje. Stavovi izneseni u komentarima izjave su pojedinaca i ne odražavaju službene stavove uredništva stranice niti plenuma FFZG-a. U komentarima su dozvoljeni HTML tagovi <b>, <i> i <a>.

Zbog sustava automatske detekcije spama neki bi komentari mogli greškom završiti u spam folderu; u tom će slučaju urednici stranice ispraviti grešku čim budu u mogućnosti.