tablice-sortiranje

slobfil-css

Poziv na sudjelovanje u mini akciji na izložbi MAX ART FEST

Pozivamo sve zainteresirane studente Filozofskog i Arhitektonskog fakulteta (naročito studente dizajna), Akademije likovnih umjetnosti kao i sve druge zainteresirane i kreativne studente da se uključe u ovu mini akciju! Naime, plenum FFZG-a je dobio poziv na sudjelovanje na izložbi MAX ART FEST na etažama -2 i -3 Garaže Kvatrić. Ideja je prikazati događaje vezane za inicijativu za besplatno obrazovanje prvenstveno tokom studentske blokade nastave ovog proljeća.

Proslijedite ovu poruku svima za koje mislite da bi moglo zanimati jer što se više kreativnih glavica okupi, to bolje!

Sastanak svih zainteresiranih (pod zajedničkim nazivnikom radne grupe za mini akcije) bit će na Arhitektonskom fakultetu u studentskim prostorijama na 5. katu u ponedjeljak, 31.8.2009. u 18 sati.

Ako možete ponesite olovku i papir:) Vidimo se!

6 komentara

Milim da mini akcije studente pretvaraju u prikrivene pedere

Dobro mozda smo svi u neku ruku skriveni pederi tako da je to valjda normalno
http://www.youtube.com/watch?v=nN1fIBvwx5o&feature=related

I feel like i am getting mad

Zašto mini akcija? Il je akcija il je mini.

Bolje mini suknja nego mini akcija...

tako se zove radna grupa....da dodjete ne biste ovakva pitanja postavljali

Objavi komentar


Prostor za komentare služi omogućavanju plodne i konstruktivne rasprave o objavljenim člancima. Komentari se zbog toga moderiraju te će se brisati komentari nevezani uz raspravu (spam), namjerno poticanje rasprave samo da bi se raspravljalo, odnosno postanje komentara u svrhu disrupcije civilizirane debate (trolanje), te srozavanje rasprave na sitničava prepucavanja, ad hominem prozivanja sudionikâ ili bilo kojih drugih osoba i iznošenja prijetnji sudionicima rasprave ili bilo kojim drugim osobama.

Ukoliko komentirate kao neregistrirani korisnik, molimo vas da izaberete opciju "IME/URL" i upišete neko ime, polje URL može ostati prazno. Upute za registrirano komentiranje možete pročitati ovdje. Upute i smjernice vezane uz komentiranje i moderiranje komentara nalaze se ovdje. Stavovi izneseni u komentarima izjave su pojedinaca i ne odražavaju službene stavove uredništva stranice niti plenuma FFZG-a. U komentarima su dozvoljeni HTML tagovi <b>, <i> i <a>.

Zbog sustava automatske detekcije spama neki bi komentari mogli greškom završiti u spam folderu; u tom će slučaju urednici stranice ispraviti grešku čim budu u mogućnosti.