tablice-sortiranje

slobfil-css

Tribina: Kriza kapitalizma - kapitalizam kao kriza (28. ožujka)

M31 kolektiv Zagreb povodom Europskog dana akcije protiv kapitalizma organizira tribinu "Kriza kapitalizma - kapitalizam kao kriza" koja će se održati u srijedu, 28. ozujka 2012., u 19:00 sati, na Filozofskom fakultetu u Zagrebu (Dvorana III).

Uvodna izlaganja će održati Željko Klaus (glavni povjerenik Sindikata EKN u Petrokemiji), Milan Habljak (radnik DIOKI-ja), Darko Delić (bivši radnik Kamenskog), Rastko Močnik (Filozofski fakultet u Ljubljani), Dražen Šimleša (Institut društvenih znanosti "Ivo Pilar"), Mislav Žitko (Centar za radničke studije i Sindikat "Akademska solidarnost"), Igor Lasić (novinar tjednika "Novosti"), Mateja Fajt (FAO – Federacija za anarhistično organiziranje). Moderatori tribine su Jelena Miloš i Hrvoje Jurić.

Ujedno Vas obavještavamo da će se prosvjed povodom Europskog dana akcije protiv kapitalizma održati u subotu, 31. ožujka 2012., u 13:00 sati, u parku Zrinjevac u Zagrebu.

Više informacija možete pronaći na Internet stranici M31 kolektiva Zagreb: http://march31.net/hr/

2 komentara

Vrlo zanimljiva tribina...nadam se video izvještaju za nas koji nismo u mogućnosti prisustvovati!

Index.hr javlja da ce biti live stream,bumo vidjeli

http://www.index.hr/vijesti/clanak/m31-kolektiv-poziva-na-tribinu-kriza-kapitalizma--kapitalizam-kao-kriza/606810.aspx

Objavi komentar


Prostor za komentare služi omogućavanju plodne i konstruktivne rasprave o objavljenim člancima. Komentari se zbog toga moderiraju te će se brisati komentari nevezani uz raspravu (spam), namjerno poticanje rasprave samo da bi se raspravljalo, odnosno postanje komentara u svrhu disrupcije civilizirane debate (trolanje), te srozavanje rasprave na sitničava prepucavanja, ad hominem prozivanja sudionikâ ili bilo kojih drugih osoba i iznošenja prijetnji sudionicima rasprave ili bilo kojim drugim osobama.

Ukoliko komentirate kao neregistrirani korisnik, molimo vas da izaberete opciju "IME/URL" i upišete neko ime, polje URL može ostati prazno. Upute za registrirano komentiranje možete pročitati ovdje. Upute i smjernice vezane uz komentiranje i moderiranje komentara nalaze se ovdje. Stavovi izneseni u komentarima izjave su pojedinaca i ne odražavaju službene stavove uredništva stranice niti plenuma FFZG-a. U komentarima su dozvoljeni HTML tagovi <b>, <i> i <a>.

Zbog sustava automatske detekcije spama neki bi komentari mogli greškom završiti u spam folderu; u tom će slučaju urednici stranice ispraviti grešku čim budu u mogućnosti.